MKB
Inzicht
Strategisch beleidsplan
Interventies
Business case

Onze diensten

Wij adviseren werkgevers over het ontwerpen en vormgeven van een strategisch beleid gericht op de duurzame inzetbaarheid van medewerkers. Een wetenschappelijk onderbouwde analyse en persoonlijke business case zijn daarbij het vertrekpunt. En zeg je nu: wacht even, ik ben te klein voor een serieuze business case, ik wil gewoon concreet advies waar ik meteen mee aan de slag kan? Geen zorgen, daar hebben we speciaal onze MKB-bedrijfsscan Duurzame Inzetbaarheid voor ontwikkeld!

Interesse in de ROI op welzijn en jouw persoonlijke business case?

In vijf stappen naar beleid voor een groter welzijn én meer omzet

Samen met jou gaan we aan de slag. Van inzicht naar implementatie. Van business case naar concrete interventies.

Dit doen we in vijf stappen:

Interesse in de MKB-bedrijfsscan Duurzame Inzetbaarheid?

Welke winst kan jij behalen door het welzijn van jouw medewerkers nog meer te verbeteren?

Samen met jou gaan we aan de slag:

In deze roerige tijden kan het welzijn van de medewerkers nog wel eens onder druk komen te staan. En dat is zonde. Want hoe fitter en vitaler de medewerkers zijn, hoe hoger hun productiviteit. Daarom hebben wij samen met de EVI groep een MKB-bedrijfsscan duurzame inzetbaarheid ontwikkeld. Deze scan geeft je inzicht in hoe jij er als bedrijf voor staat ten aanzien van het welzijn van jouw medewerkers en de impact daarvan op het behalen van de doelstellingen.

Wat is bijvoorbeeld de financiële impact van het ziekteverzuim op het rendement dat jij als ondernemer beoogt? En zijn jouw verzuimprotocol en RI&E nog wel up-to-date? Heb jij interesse in deze MKB-bedrijfsscan Duurzame inzetbaarheid? Neem dan snel contact met ons op.

We vertellen je graag alles onze ervaringen met gelijksoortige bedrijven en hoe we met deze scan jouw aandachtspunten en kansen in kaart kunnen brengen.

Graag gaan wij met jou in gesprek wat jouw wensen en behoeften zijn en hoe deze ingevuld kunnen worden. Mail ons voor een afspraak:

Myra Houtkamp

Co-founder
“Een heldere HR-strategie, met focus op de optimale inzet en ondersteuning van personeel, helpt de organisatie in het behalen van de doelstellingen.”
myra@heex-consultancy.nl

Pim van de Wiel

Co-founder
“Met HEEX maken we het verschil door de groeipotentie inzichtelijk te maken van een duurzaam inzetbaarheidsbeleid.”
pim@heex-consultancy.nl
HEEX Consultancy © 2022 Alle rechten voorbehouden.