MKB
Inzicht
Strategisch beleidsplan
Interventies
Business case

HEEX Wiki

''Duurzame inzetbaarheid richt zich op de vier pijlers van welzijn: financieel fit, mentaal fit, fysiek fit en fit for the job. Graag nemen wij je mee in het succesvol inzetten van deze vier pijlers binnen jouw organisatie.''

- Pim van de Wiel (co-founder)

Contact

Terugkijken Aan tafel bij HEEX: webinar over werkgeluk

Naar het webinar

Beluister hier de HEEX Podcastspecial Aan de slag met jouw welzijn!

Naar de special

Onze diensten

Wij adviseren werkgevers over het ontwerpen en vormgeven van een strategisch beleid gericht op de duurzame inzetbaarheid van medewerkers. Een wetenschappelijk onderbouwde analyse en persoonlijke business case zijn daarbij het vertrekpunt. En zeg je nu: wacht even, ik ben te klein voor een serieuze business case, ik wil gewoon concreet advies waar ik meteen mee aan de slag kan? Geen zorgen, daar hebben we speciaal onze MKB-bedrijfsscan Duurzame Inzetbaarheid voor ontwikkeld!

Lees meer

FAQ-duurzame-inzetbaarheid

Wat betekent duurzame inzetbaarheid? Wat betekent amplitie? Lees hier meer over de veelvoorkomende begrippen.

Lees meer

Wetenschappelijke basis

Bij HEEX hechten we veel belang aan een wetenschappelijke basis voor onze visie én dienstverlening. Wetenschap geeft namelijk houvast in het voorspellen van de (nabije) toekomst in een tijd waarin de rol van HR aan het veranderen is van personeel administrateur naar Business Partner. Tevens levert zij bewijzen ter onderbouwing van de diensten en interventies ten aanzien van Duurzame Inzetbaarheid.

Lees meer
Graag gaan wij met jou in gesprek wat jouw wensen en behoeften zijn en hoe deze ingevuld kunnen worden. Mail ons voor een afspraak:

Myra Houtkamp

Co-founder
“Een heldere HR-strategie, met focus op de optimale inzet en ondersteuning van personeel, helpt de organisatie in het behalen van de doelstellingen.”
myra@heex-consultancy.nl

Pim van de Wiel

Co-founder
“Met HEEX maken we het verschil door de groeipotentie inzichtelijk te maken van een duurzaam inzetbaarheidsbeleid.”
pim@heex-consultancy.nl
HEEX Consultancy © 2022 Alle rechten voorbehouden.