MKB
Inzicht
Strategisch beleidsplan
Interventies
Business case

Over ons

HEEX Consultancy is ontstaan vanuit onze behoefte een business case te presenteren waarin we laten zien dat investeren in het welzijn van medewerkers een positief resultaat heeft voor zowel medewerker als werkgever. Door de mens centraal te stellen, zullen we allemaal groeien. Medewerker blij. HR blij. Finance blij.

Contact

Welkom bij de Human Experience Experts

Wij, Myra Houtkamp, strategisch pensioen- en verzuimspecialist, en Pim van de Wiel, consultant duurzame inzetbaarheid, zijn twee jonge ambitieuze ondernemers binnen het Söderberg & Partners netwerk. HEEX Consultancy richt zich op het adviseren en implementeren van een strategisch duurzaam inzetbaarheidsbeleid bij werkgevers. Een wetenschappelijk onderbouwde analyse en financiële business case is daarbij het startpunt.

Over HEEX Consultancy

HEEX vertaalt de gezondheidswinst van een strategisch duurzaam inzetbaarheidsbeleid naar een business case gericht op groeipotentie. De mens staat hierin altijd centraal. Fitte werknemers zijn tenslotte de grootste succesfactor bij het behalen van je bedrijfsdoelstellingen. HEEX zal nauw samenwerken met het Söderberg & Partners netwerk om een totaal concept neer te zetten op het gebied van Duurzame Inzetbaarheid, zorg- en verzuimmanagement.

Onze missie is:

Het creëren van meer werkvreugde, productiviteit en een betere inzetbaarheid van medewerkers voor werkgevers in Nederland.

Onze visie is:

Een heldere strategie op het gebied van duurzame inzetbaarheid en vitaliteit helpt bij het verbeteren van het welzijn van de medewerkers. En, hoe groter het welzijn, hoe beter deze medewerkersbijdragen aan het behalen van de doelstellingen van het bedrijf.

"Laat het welzijn van je medewerkers voor je werken"

HEEX | De Human Experience Experts

Helder advies voor strategie en beleid

Eigenzinnige visie op Duurzame inzetbaarheid

Effectieve interventies

X-factor

Graag gaan wij met jou in gesprek wat jouw wensen en behoeften zijn en hoe deze ingevuld kunnen worden. Mail ons voor een afspraak:

Myra Houtkamp

Co-founder
“Een heldere HR-strategie, met focus op de optimale inzet en ondersteuning van personeel, helpt de organisatie in het behalen van de doelstellingen.”
myra@heex-consultancy.nl

Pim van de Wiel

Co-founder
“Met HEEX maken we het verschil door de groeipotentie inzichtelijk te maken van een duurzaam inzetbaarheidsbeleid.”
pim@heex-consultancy.nl
HEEX Consultancy © 2022 Alle rechten voorbehouden.