MKB
Inzicht
Strategisch beleidsplan
Interventies
Business case

MKB-bedrijfsscan

Wij spreken veel werkgevers over hun uitdagingen rondom hun personeel. Vooral hoog verzuim, financiële stress in de privé sfeer en de toegenomen werkdruk door de krappe arbeidsmarkt springen er dan uit. Veel van hen vragen zich af: hoe gaat het met mijn medewerkers? Weten zij zich goed staande te houden? In hoeverre kunnen zij voldoen aan de eisen die het werk aan hen stelt? Stuk voor stuk actuele vragen gericht op hun bedrijf en het welzijn van het personeel. Tijd voor een Duurzame inzetbaarheid-APK van jouw bedrijf!

Welke winst kan jij behalen door het welzijn van jouw medewerkers nog meer te verbeteren?

In deze roerige tijden kan het welzijn van de medewerkers nog wel eens onder druk komen te staan. En dat is zonde. Want hoe fitter en vitaler de medewerkers zijn, hoe hoger hun productiviteit. Daarom hebben wij samen met de EVI groep een MKB-bedrijfsscan duurzame inzetbaarheid ontwikkeld.

Deze scan geeft je inzicht in hoe jij er als bedrijf voor staat ten aanzien van het welzijn van jouw medewerkers en de impact daarvan op het behalen van de doelstellingen. Wat is bijvoorbeeld de financiële impact van het ziekteverzuim op het rendement dat jij als ondernemer beoogt? En zijn jouw verzuimprotocol en RI&E nog wel up-to-date?

Heb jij interesse in deze MKB-bedrijfsscan Duurzame inzetbaarheid? Neem dan snel contact met ons op. We vertellen je graag alles onze ervaringen met gelijksoortige bedrijven en hoe we met deze scan jouw aandachtspunten en kansen in kaart kunnen brengen.

In 3 stappen een adviesrapport

Deze bedrijfsscan bestaat uit drie stappen:

STAP1: VUL DE QUICKSCAN ONLINE IN | hierna heb je direct een eerste impressie van de kansen

STAP2: VERDIEPINGSGESPREK | samen met één van onze specialisten bespreek je in een digitaal gesprek aanvullende vragen om tot een advies op maat voor jouworganisatie te komen

STAP 3: ONTVANG HET RAPPORT EN GA AAN DE SLAG | in ons adviesrapport beschrijven we concreet welke kansen er zijn en welke stappen het meeste resultaat opleveren. In een live gesprek bespreken we de uitkomsten en kiezen we samen de oplossingen die bij je passen.

Vraag hier de MKB-scan aan

Bedankt voor je bericht!

We zullen spoedig contact met je opnemen
Oeps! Er is iets verkeerd gegaan.
Graag gaan wij met jou in gesprek wat jouw wensen en behoeften zijn en hoe deze ingevuld kunnen worden. Mail ons voor een afspraak:

Myra Houtkamp

Co-founder
“Een heldere HR-strategie, met focus op de optimale inzet en ondersteuning van personeel, helpt de organisatie in het behalen van de doelstellingen.”
myra@heex-consultancy.nl

Pim van de Wiel

Co-founder
“Met HEEX maken we het verschil door de groeipotentie inzichtelijk te maken van een duurzaam inzetbaarheidsbeleid.”
pim@heex-consultancy.nl
HEEX Consultancy © 2022 Alle rechten voorbehouden.